Quasydoc

Prinsenstraat 1
3500 Hasselt
België

Contacteer Quasydoc

Meer informatie

QUASYDOC (VDC Consulting)
Quasydoc wat staat voor QUALITY SYSTEM DOCUMENTATION is een internetsoftware voor het beheer van kwaliteitssystemen type ISO9001, ISO17025, HACCP, BRC, IFS, ISO22000, VCA, ... . Via internet wordt op huurbasis een universeel bruikbare software aangeboden die de belangrijkste procedures van dergelijke kwaliteitssystemen automatiseert. Quasydoc is vanuit de praktijk ontstaan en biedt dan ook een zeer goede ondersteuning bij het beheer van een kwaliteitssysteem met een aanzienlijke tijdswinst tot gevolg. Bovendien wordt het ook zeer goed onthaald door auditors. Quasydoc groeit mee met zijn klanten. Concreet betekent dit dat universeel bruikbare ideeën zonder meerkost geprogrammeerd worden en voor alle klanten beschikbaar worden gemaakt. Vermits Quasydoc niet gebonden is aan een specifieke software moet er geen enkele licentiekost aan derden worden betaald. Hierdoor kan het zeer goedkoop aan bedrijven worden aangeboden. Het vraagt van een bedrijf geen enkele investering, noch qua software, noch qua hardware, noch qua systeembeheer. Zelfs de backups worden voor u genomen.

Naast een basismodule met het beheer van klanten (basis CRM), leveranciers, producten, productstructuren (recepten), organigram, ... zijn er momenteel negen modules klaar, nl. de module kwaliteitsborging met de onderdelen klantenklachten, leveranciersklachten, niet conforme producten, leveranciersbeoordeling, de module kwaliteitsmanagement met kwaliteitsindicatoren, kwaliteitsdoelstellingen, corrigerende en preventieve maatregelen en periodieke acties, een productiemodule met enerzijds de mogelijkheid tot registratie van procesgegevens (vb. metaaldetector, temperaturen, ...) en anderzijds een eenvoudig planningstool voor productiebedrijven en al het nodige om traceerbaarheid te implementeren, een module kwaliteitshandboek voor het documentbeheer, een module kwaliteitscontrole met interne en externe analyseresultaten, analysecertificaten, communicatie met labo's, een zesde module technisch onderhoud (preventief & curatief), een module stockbeheer (basis WMS) met scanning, geïntegreerd met de productiemodule, een module custom workflow waarin de gebruiker zijn eigen workflows kan definiëren voor specifieke eigen toepassingen en een module specificatiebeheer voor het beheer van product- & processpecificaties. We werken momenteel aan een link tussen de module specificatiebeheer en kwaliteitscontrole, zodat de analyseresultaten automatisch tegen de specificaties kunnen worden gecheckt.

Quasydoc kan eenvoudige gekoppeld worden aan draadloze temperatuursensoren van Rmoni (rmoni) voor de temperatuursbewaking van gekoelde ruimten (en op termijn ook voor de bewaking van CCP's).

Nieuwe modules interne audits, opleiding, kwalificatie personeel, management review, ... zijn in ontwikkelingsfase of aansluitend gepland.

Het pakket is meertalig. Elke gebruiker kan kiezen tussen Engels, Frans, Duits en Nederlands, andere talen kunnen relatief eenvoudig worden toegevoegd. Integratie met andere software om te bekomen dat gegevens die elders al beheerd worden niet dubbel moeten worden bijgehouden is standaard voorzien. Potentiële klanten mogen het pakket steeds eerst gedurende een maand vrijblijvend testen.


Trefwoorden en merken

  • kwaliteit

  • klachten

  • planning

Zoekrubrieken

Producten van Quasydoc

Kwaliteitsbeheer

Met het “Kwaliteitshandboek” van Quasydoc beschikt u over een volledig papierloos documenten-beheerssysteem (opstellen, goedkeuren, verdelen en wijzigingsaanvragen). U bepaalt zelf... Lees meer.

Logistiek en traceerbaarheid

De module stockbeheer is een WMS-module (Warehouse Management System) waarmee bedrijven hun stockbeheer kunnen organiseren. Voedingsbedrijven kunnen zich hiermee bovendien op een vrij... Lees meer.

Ook actief in deze sector

1982 Elewijt
SoluScan is een ervaren, dynamische distributeur, actief in automatische identificatie. In ... lees meer.
9890 Gavere
Specialist in pick & place, automatisering van end-of-line toepassingen met integratie van soft... lees meer.

Vergelijkbare bedrijven

9860 Oosterzele
Ervaring Ons bedrijf viert deze periode zijn 20ste verjaardag, een eeuwigheid in de informat... lees meer.


Home - Nieuws - Leveranciers - Agenda - Jobs
Privacy - Verkoopsvoorwaarden
© 2018 - PackDirect.com - Contact - 29