Contact

Wat is PackDirect?

PackDirect.com is de drukst bezochte verpakkingswebsite in de Benelux met als doel het promoten van leveranciers van verpakkingsmaterialen, -machines en -toebehoren.

PackDirect is een nederlandstalig forum waar aanbieders van verpakkingsmaterialen, -machines, grondstoffen en aanverwante diensten zich voorstellen aan (potentiële) gebruikers. Op www.packdirect.com vindt de gebruiker vaktechnische informatie over verpakkingsmaterialen, -machines, codering, milieu, etikettering, logistiek, palettiseren, lijmen, etc.

Daarnaast vindt u bedrijfsreportages, nieuws uit de sector, een beursagenda met details over interessante seminars en exposities en een rubriek ‘Bedrijf in de kijker’.

Packaging Nieuwsbrief

Regelmatig wordt de persinformatie geselecteerd en gebundeld in een overzichtelijk ‘Packaging e-Magazine’. Gebruikers die de site geraadpleegd hebben om doelgericht informatie terug te vinden, kunnen zich voor deze nieuwsbrief inschrijven.


Opgelet: PackDirect is GEEN leverancier van verpakkingsproducten.

Als u vragen hebt over producten of diensten van de leveranciers die getoond worden op deze site, dan moet u rechtstreeks met hen contact nemen. (zie knop telefoon of email bij het bedrijf). Contacteer PackDirect alleen voor info over adverteren, persartikels,...

Contacteer PackDirect niet voor info over aankoop of vragen over producten.

Contactgegevens België


PackDirect België
Vleminckstraat 5
B-2000 Antwerpen
info@packdirect.com
Tel. +32(0)3 224 83 94
Fax. +32(0)3 234 90 67

Contactgegevens Nederland


PackDirect Nederland
A.C.N. Ton Visser
Engelenburgerlaan 14
6971 BW Brummen
Netherlands
tonvisser@packdirect.nl
Tel. +31(0) 6306 97938PackDirect is een initiatief van PortDirect bvba


Home - Nieuws - Leveranciers - Agenda - Jobs
Privacy - Verkoopsvoorwaarden
© 2015 - PackDirect.com - Contact - 18